NoLimits ledes av våre ungdomspastorer Kenneth og Hanna Moe. Vårt fokus på disse kveldene er å ha det gøy sammen, bli kjent med Gud og hverandre. Så hvis du er en ungdom mellom 13-18 år så er du hjertlig velkommen!

Vi tror at ungdommer ikke bare er framtiden, men også "nå". Gud er en ekte Gud som elsker ekte mennesker. Og når ungdommer kommer som de er, og får møte Gud og bli kjent med han som han er, så forandrer alt seg.

Har du lyst å stikke innom, eller snakke med oss, så kontakt oss gjerne. Skjekk også ut vår Facebook side for mere informasjon.

Ungdomspastorer:

Kenneth og Hanna Moe

Tlf: 93443572

Epost: Kennethmoe50@gmail.com


Konfirmasjon i Østfoldkirken.

Hvis du skal konfirmere deg, så har vi et flott opplegg som du kan få være med på. Vi har oppstart hver høst i september, og har samlinger annenhver fredag fra 17.30-19.00. Der har vi undervisning i en rekke ulike temaer fra bibelen, blandet med lek og samtaler. Vi drar også på flere turer sammen, bla. Mestringskurs i september, og en hyttetur i mars. Disse turene er skreddersydd for at konfirmantene skal utvikle seg som person, bli kjent med hverandre og med Gud.

Hvis du ønsker å melde deg på neste års konfirmant kull er det bare å ta kontakt.

Konfirmasjonsleder: 

Kenneth og Hanna Moe

Tlf: 93443572

Epost: Kennethmoe50@gmail.com